Rola azotanów oraz sposoby ograniczania ich stosowania w przetwórstwie mięsa.
Opis bibliograficzny
Rola azotanów oraz sposoby ograniczania ich stosowania w przetwórstwie mięsa. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 36-41, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 maja 2017 09:09 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced969d4
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-48-3
e-ISBN: 978-83-65677-74-7
BPP ID: (59, 41493) wydawnictwo zwarte #41493
PBN ID (hist.): 41493
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.