Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nitrites/nitrates in processed meat: risks and benefits.

Opis bibliograficzny

Nitrites/nitrates in processed meat: risks and benefits. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ANNA KONONIUK. W: Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy New York 2017, Nova Science Publishers, Inc, s. 179-193, il., bibliogr, 978-1-53612-231-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Meat and Meat Processing / ed. Derrick B. McCarthy, s. 179-193
Wydawca:
Nova Science Publishers, Inc.
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.80
Rekord utworzony:14 czerwca 2017 13:52
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 10:07

Identyfikatory

ISBN: 978-1-53612-231-2
BPP ID: (59, 41904) wydawnictwo zwarte #41904
PBN ID (hist.): 41904

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się