Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności.
Opis bibliograficzny
Kontrola i certyfikacja w rolnictwie ekologicznym jako narzędzie zapewnienia wysokiej jakości zdrowotnej produkowanej żywności. [AUT.] ANETA BRODZIAK, KARINA GMURKOWSKA, JOLANTA KRÓL, PIOTR STANEK, AGNIESZKA ZABORSKA. W: Żywienie / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań, Młodzi Naukowcy, 35-42, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65677-72-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.68 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2017 09:01 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00676ad49b31cced99962
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-72-3
e-ISBN: 978-83-65677-71-6
BPP ID: (59, 41908) wydawnictwo zwarte #41908
PBN ID (hist.): 41908
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.