Prozdrowotne i funkcjonalne aspekty żywności.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne i funkcjonalne aspekty żywności. [AUT.] MAREK KOWALCZYK, MACIEJ BĄKOWSKI, MICHALINA FLORYSZCZAK. W: Żywienie / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań, Młodzi Naukowcy, 75-81, bibliogr., streszcz, 978-83-65677-72-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 czerwca 2017 10:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00676ad49b31cced99959
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-72-3
e-ISBN: 978-83-65677-71-6
BPP ID: (59, 41912) wydawnictwo zwarte #41912
PBN ID (hist.): 41912
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.