Menu
Tytuł:Wskaźniki świeżości i jakości konsumpcyjnych jaj kurzych w czasie ich przechowywania w świetle obowiązujących aktów prawnych.
Autorzy:[AUT.] Kamil Drabik , Małgorzata Puk , Patrycja Chabroszewska , Justyna Batkowska .
Szczegóły:Hodowla zwierząt i weterynaria / [Red. nauk. Monika Panfil], 51-58
Wydawca:Młodzi Naukowcy
ISBN:978-83-65677-72-3
BPP ID:(59, 41917) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 41917
PBN UID:5ec00676ad49b31cced9994b
PBN ID (historyczne):41917
Rok:2017
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:5,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.67
Rekord utworzony:16 czerwca 2017 10:45
Rekord zaktualizowany:17 grudnia 2021 02:36

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 09-07-2025 o godzinie 20:52
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się