Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu.

Opis bibliograficzny

Jakość zdrowotna jajeczek ślimaków z rodzaju Cornu. [AUT.] MONIKA MAĆKOWIAK-DRYKA, KRZYSZTOF SZKUCIK. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika Lublin 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, s. 139-156, il., bibliogr, 978-83-62025-33-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika, s. 139-156
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.40
Rekord utworzony:14 lipca 2017 08:57
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-62025-33-6
BPP ID: (59, 42143) wydawnictwo zwarte #42143
PBN ID (hist.): 42143

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się