Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Glucogenic feed additives and free fatty acidis in diets for periparturient dairy cows.

Opis bibliograficzny

Glucogenic feed additives and free fatty acidis in diets for periparturient dairy cows. [AUT.] M. BĄKOWSKI, G. KOCHMAN, E. KOWALCZUK-VASILEV, R. KLEBANIUK. W: XIVth International Conference of Young Researchers „Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition”, Kraków, 14–15 September 2017 s. 20. [Jabłonna 2017], [The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition PAS], 978-83-945468-7-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XIVth International Conference of Young Researchers „Physiology and Biochemistry in Animal Nutrition”, Kraków, 14–15 September 2017, s. 20
Wydawca:
[The Kielanowski Institute of Animal Physiology and Nutrition PAS]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 października 2017 12:01
Ostatnia aktualizacja:5 października 2017 12:19

Identyfikatory

ISBN: 978-83-945468-7-8
BPP ID: (59, 42567) wydawnictwo zwarte #42567

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się