Tytuł: | Charakterystyka stopnia skleikowania różnych typów skrobi w zależności od warunków obróbki ciśnieniowo-termicznej. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Karol Kupryaniuk , Maciej Combrzyński , Tomasz Oniszczuk , Agnieszka Wójtowicz , Emilia Klimek , Kamila Kasprzak , Kinga Nakonieczna . |
Szczegóły: | Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy / monografia naukowa red. P. Maksym, Ł. Wlazło, s. 229-239 |
Wydawca: | Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o. |
ISBN: | 978-83-63761-91-2 |
BPP ID: | (59, 42583) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42583 |
PBN UID: | 5ec0062fad49b31cced9684a |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca oryginalna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 5,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
Rekord utworzony: | 5 października 2017 13:01 |
Rekord zaktualizowany: | 29 kwietnia 2020 09:19 |