Tytuł: | Higiena personelu i stosowanie środków ochrony indywidualnej, jako element zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w gastronomii. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Aneta Kochan , Magdalena Stobiecka , Jolanta Król . |
Szczegóły: | Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy / monografia naukowa red. P. Maksym, Ł. Wlazło, s. 204-215 |
Wydawca: | Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o. |
ISBN: | 978-83-63761-91-2 |
BPP ID: | (59, 42589) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42589 |
PBN UID: | 5ec00675ad49b31cced998f2 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 5,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
Rekord utworzony: | 5 października 2017 13:50 |
Rekord zaktualizowany: | 27 listopada 2021 10:54 |