Tytuł: | Zastosowanie Dobrej Praktyki Produkcyjnej, Dobrej Praktyki Higienicznej oraz systemu HACCP w gastronomii. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Magdalena Stobiecka , Aneta Kochan , Jolanta Król . |
Szczegóły: | Wybrane zagadnienia z zakresu ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy / monografia naukowa red. P. Maksym, Ł. Wlazło, s. 261-272 |
Wydawca: | Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o. |
ISBN: | 978-83-63761-91-2 |
BPP ID: | (59, 42590) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42590 |
PBN UID: | 5ec00675ad49b31cced998ef |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 5,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
Rekord utworzony: | 5 października 2017 13:53 |
Rekord zaktualizowany: | 22 września 2021 09:11 |