Menu
Tytuł:Najnowsze doniesienia z zakresu nauk ścisłych / Redakcja: Mirosław Szala, Kamil Maciąg.
Autorzy:[RED.] Mirosław Szala , Kamil Maciąg .
Szczegóły:192 s.
Wydawca:Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
ISBN:978 - 83 - 65598 - 79 - 0
BPP ID:(59, 42596) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42596
PBN UID:5ec00675ad49b31cced99862
Rok:2017
Charakter formalny:Książka w języku polskim
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:podręcznik akademicki
Punkty MNiSW/MEiN:0,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:12.62
Rekordy powiązane
  1. Alkohol etylowy – wybrane aspekty toksykologiczne i analityczne. [AUT.] ANNA STĘPNIOWSKA, ALEKSANDRA WOJEWODA, TOMASZ WODYK. W: Najnowsze doniesienia z zakresu nauk ścisłych / Redakcja: Mirosław Szala, Kamil Maciąg Lublin 2017, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 166-179, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65598-79-0.
  2. Potencjalna toksyczność nanocząsteczek srebra i złota dla organizmów żywych. [AUT.] KAMIL WYDRA, IWONA SEMBRATOWICZ, KATARZYNA OGNIK. W: Najnowsze doniesienia z zakresu nauk ścisłych / Redakcja: Mirosław Szala, Kamil Maciąg Lublin 2017, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 180-191, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65598-79-0.
Rekord utworzony:6 października 2017 10:44
Rekord zaktualizowany:25 października 2021 12:07

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202507.1183
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202507.1183 dnia 11-07-2025 o godzinie 18:50
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się