Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek z dodatkiem truskawek.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka ekstrudowanych przekąsek z dodatkiem truskawek. [AUT.] GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MARTYNA GOLIAN, KAROL KUPRYANIUK. W: Współczesne problemy zarządzania i inżynierii produkcji - żywność i środowisko / monografia naukowa pod red. A. Dudziak, M. Stomy, L. Rydzaka Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o, s. 177-192, il., bibliogr., streszcz, 978-83-63761-92-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis Sp. z o. o.
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.78 |
---|---|
Rekord utworzony: | 13 października 2017 13:00 |
Ostatnia aktualizacja: | 29 kwietnia 2020 09:18 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062fad49b31cced96831
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-92-9
BPP ID: (59, 42636) wydawnictwo zwarte #42636
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.