Metody pozyskiwania oraz zastosowanie oleju rzepakowego.
Opis bibliograficzny
Metody pozyskiwania oraz zastosowanie oleju rzepakowego. [AUT.] MARTA KRAJEWSKA, BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, AGATA BLICHARZ-KANIA, MACIEJ SPRAWKA. W: Żywienie i żywność / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 66-72, il., bibliogr, 978-83-65677-98-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 października 2017 14:40 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062fad49b31cced96828
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-98-3
e-ISBN: 978-83-65677-97-6
BPP ID: (59, 42656) wydawnictwo zwarte #42656
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.