Tytuł: | Możliwość wykorzystania wybranych szczepów bakterii mlekowych wzbogaconych jonami magnezu do produkcji żywności probiotycznej. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Małgorzata Góral , Urszula Pankiewicz . |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 56-61 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
BPP ID: | (59, 42693) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42693 |
PBN UID: | 5ec00637ad49b31cced96d75 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
Rekord utworzony: | 19 października 2017 13:10 |
Rekord zaktualizowany: | 27 listopada 2021 11:14 |