Menu
Tytuł:Analiza porównawcza prób miodów polskich pod względem zawartości wody.
Autorzy:[AUT.] Paulina Pacia , Agnieszka Rudnicka , Paweł Migdał .
Szczegóły:Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 94-99
Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
ISBN:978-83-7259-263-7
BPP ID:(59, 42698) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42698
Rok:2017
Charakter formalny:Rozdział książki
Język:Polski
Typ MNiSW/MEiN:praca monograficzna
Punkty MNiSW/MEiN:20,00
Impact factor:0,000
Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:20 października 2017 09:16
Rekord zaktualizowany:18 września 2019 07:46

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202504.1178
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202504.1178 dnia 16-06-2025 o godzinie 20:24
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się