Tytuł: | Jakość żywności ekologicznej. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Paulina Widz , Karina Gmurkowska , Aneta Brodziak , Jolanta Król , Piotr Stanek . |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 109-115 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
Strona WWW: | https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/publikacje-dydaktyczne-i-monografie/publikacje/ |
BPP ID: | (59, 42700) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42700 |
PBN UID: | 5ec00675ad49b31cced9989c |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.30 |
Rekord utworzony: | 20 października 2017 10:07 |
Rekord zaktualizowany: | 26 listopada 2021 11:06 |