Tytuł: | Wpływ żywienia zwierząt na kształtowanie się statusu antyoksydacyjnego krwi i tkanek. |
---|---|
Autorzy: | [AUT.] Aleksandra Wojewoda , Ewelina Cholewińska , Adrianna Rafalska , Kinga Pataj , Tomasz Wodyk , Katarzyna Ognik . |
Szczegóły: | Jakość surowców pochodzenia zwierzęcego / Redakcja naukowa Witold Chabuz, Bożena Nowakowicz-Dębek, s. 123-129 |
Wydawca: | Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie |
ISBN: | 978-83-7259-263-7 |
Strona WWW: | https://up.lublin.pl/nauka/wydawnictwo/publikacje-dydaktyczne-i-monografie/publikacje/ |
BPP ID: | (59, 42702) czyli wydawnictwo zwarte o ID = 42702 |
PBN UID: | 5ec00675ad49b31cced99894 |
Rok: | 2017 |
Charakter formalny: | Rozdział książki |
Język: | Polski |
Typ MNiSW/MEiN: | praca monograficzna |
Punkty MNiSW/MEiN: | 20,00 |
Impact factor: | 0,000 |
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.57 |
Rekord utworzony: | 20 października 2017 10:33 |
Rekord zaktualizowany: | 26 listopada 2021 11:08 |