Wpływ rodzaju rozpuszczalnika na aktywność przeciwrodnikową ekstraktów ziołowych.
Opis bibliograficzny
Wpływ rodzaju rozpuszczalnika na aktywność przeciwrodnikową ekstraktów ziołowych. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, MAŁGORZATA MATERSKA, BARBARA CHILCZUK, MARZENA PABICH, MONIKA SACHADYN-KRÓL. W: Żywność dla przyszłości, XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywnieniu PAN / redaktor merytoryczny Anna Pęksa Wrocław, 2017, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, s. 221-228, bibliogr, 978-83-7717-264-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.45 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 października 2017 16:05 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2019 11:51 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7717-264-3
ISSN: 2083-5531
BPP ID: (59, 42768) wydawnictwo zwarte #42768
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.