Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce.
Opis bibliograficzny
Popularność standardów jakościowych w produkcji owoców, warzyw, ziół i grzybów w Polsce. [AUT.] ŁUKASZ KOPIŃSKI, EUGENIA CZERNYSZEWICZ. W: Narzędzia doskonalenia jakości : Analiza ryzyka wyrobów i usług. Redakcja naukowa Stanisław Popek i Małgorzata Miśniakiewicz Kraków 2017, Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 164-174, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-949236-0-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 listopada 2017 14:42 |
Ostatnia aktualizacja: | 28 listopada 2019 14:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00664ad49b31cced98cf4
Identyfikatory
ISBN: 978-83-949236-0-0
BPP ID: (59, 42828) wydawnictwo zwarte #42828
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.