Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny].

Opis bibliograficzny

Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny]. [RED.] JĘDRZEJ NYĆKOWIAK, JACEK LEŚNY. Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 118s, il. bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
118s.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:10.43
Rekordy powiązane:Aromatyzacja żywności. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 28-33, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Wykrzystanie niekonwencjonalnych metod w procesie pozyskiwania soków owocowych. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, MARIAN PANASIEWICZ. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 101-108, il., bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Wartości odżywcze i zastosowanie amarantusa w przemyśle. [AUT.] KAROLINA FILIPEK, NATALIA FILIPEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 7-12, il., bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Metody obróbki wstępnej owoców stosowane przed procesem otrzymywania soków. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, MARTA KOZAK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 94-100, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Problem pozostałości pestycydów w żywności. [AUT.] KLAUDIA KAŁWA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Przegląd rynku kaszek dla niemowląt i małych dzieci. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 62-67, il., bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Technologie i trendy w światowej produkcji zdrowych przekąsek. [AUT.] MARTA KOZAK, KAMIL WILCZYŃSKI, PAWEŁ SOBCZAK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 54-61, bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Rekord utworzony:14 lutego 2018 16:00
Ostatnia aktualizacja:21 listopada 2021 17:54

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65917-05-8
BPP ID: (59, 43251) wydawnictwo zwarte #43251

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się