Wybrane aspekty z bezpieczeństwa żywności : Monografia naukowa pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak : Krosno 2017.
Opis bibliograficzny
Wybrane aspekty z bezpieczeństwa żywności : Monografia naukowa pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak : Krosno 2017. Krosno 2017, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, 205 s, il., bibliogr., streszcz., sum, 973-83-64457-33-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
205 s.
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00664ad49b31cced98cd3
Identyfikatory
ISBN: 973-83-64457-33-3
BPP ID: (59, 43323) wydawnictwo zwarte #43323
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.