Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej.

Opis bibliograficzny

Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej. [RED.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 121 s, 978-83-63761-51-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
121 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.54
Rekordy powiązane:Wpływ rozdrobnienia i warunków suszenia na zawartość polifenoli i właściwości antyrodnikowe suszu z marchwi (Daucus carota). [AUT.] JUSTYNA BOCHNAK, MAŁGORZATA SIKORA, MICHAŁ ŚWIECA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 5-16, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Oszacowanie wielkości spożycia wybranych pierwiastków śladowych w przedszkolnych racjach pokarmowych. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, JAKUSZEWSKA MAGDALENA, PAULINA SKOREK, KATARZYNA BANACH. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 49-62, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Porównanie metod ekstrakcyjnych przy przygotowaniu preparatów roślinnych o korzystnych właściwosciach prozdrowotnych. [AUT.] BARBARA CHILCZUK, MAŁGORZATA MATERSKA, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, BARBARA KULIK, ANNA STĘPNIKOWSKA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 17-28, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Ocena wpływu oddziaływań zwiazków fenolowych z białkami pokarmowymi i enzymami trawiennymi na efektywność hydrolizy w warunkach in vitro. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 75-86, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Brązowienie enzymatyczne niskoprzetworzonej żywności pochodzenia roślinnego. [AUT.] MAŁGORZATA SIKORA, URSZULA ZŁOTEK, MICHAŁ ŚWIECA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 87- 100, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Rekord utworzony:7 czerwca 2018 12:17
Ostatnia aktualizacja:5 marca 2020 15:00

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63761-51-6
BPP ID: (59, 43609) wydawnictwo zwarte #43609

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się