Prozdrowotne właściwości wina (Pro-health properties of wine)
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne właściwości wina (Pro-health properties of wine). [AUT.] KAROLINA FILIPEK, NATALIA FILIPEK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 31-35, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.42 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2018 10:27 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced89068
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44062) wydawnictwo zwarte #44062
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.