Wielobarwność surowca jajczarskiego w aspekcie atrakcyjności dla konsumenta (The colorfulness of egg raw material in terms of attractiveness for consumer)
Opis bibliograficzny
Wielobarwność surowca jajczarskiego w aspekcie atrakcyjności dla konsumenta (The colorfulness of egg raw material in terms of attractiveness for consumer). [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, PATRYCJA CHABROSZEWSKA, KAMIL DRABIK, ADRIAN PLUTA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 92-97, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2018 12:44 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066aad49b31cced9911a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44065) wydawnictwo zwarte #44065
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.