Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Substancje aktywne w jajach kurzych (Active substances in heneggs)

Opis bibliograficzny

Substancje aktywne w jajach kurzych (Active substances in heneggs). [AUT.] KOSTIANTYN VASIUKOV, IZABELA KWIETNIEWSKA, ANGELIKA GRYTA, KAMIL DRABIK, DAMIAN SPUSTEK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 98-103, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 98-103
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.51
Rekord utworzony:28 września 2018 12:55
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44066) wydawnictwo zwarte #44066

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się