Wady mięsa drobiowego w aspekcie ewentualnych strat surowca (Defects of poultry meat in the aspect of possible raw material losses)
Opis bibliograficzny
Wady mięsa drobiowego w aspekcie ewentualnych strat surowca (Defects of poultry meat in the aspect of possible raw material losses). [AUT.] MONIKA WIŚNIEWSKA, EWELINA MISIEC, JAKUB CEREGRZYN, DAMIAN SPUSTEK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 111-116, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2018 13:06 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066aad49b31cced9910f
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44067) wydawnictwo zwarte #44067
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.