Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych (Impact of parsley leaves on selected quality characterstics of corn crisps)
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku naci pietruszki na wybrane cechy jakościowe chrupek kukurydzianych (Impact of parsley leaves on selected quality characterstics of corn crisps). [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KAMILA KASPRZAK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 130-135, il., bibliogr, 978-83-66139-46-6.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 września 2018 14:13 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced96315
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-46-6
e-ISBN: 978-83-66139-45-9
BPP ID: (59, 44070) wydawnictwo zwarte #44070
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.