Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej.

Opis bibliograficzny

XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej. [B. wyd. 2018], APRA sp. z o.o, 186 s, 978-83-948962-1-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
186 s.
Wydawca:
APRA sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Evaluation of metabolic profile, microbiology and histology of jejunum in chickens receiving probiotic preparation and phytobiotic (Ocena reakcji metabolicznych oraz obrazu mikrobiologicznego i histologicznego jelit u kurcząt otrzymujących dodatek preparatów probiotycznych i fitobiotyków). [AUT.] K. ABRAMOWICZ, M. KRAUZE, K. OGNIK. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 22-23, 978-83-948962-1-8.
Glycerin as a factor limiting changes in table eggs quality during storage (Gliceryna jako czynnik mogący ograniczać zmiany jakości jaj w czasie ich przechowywania). [AUT.] K. DRABIK, P. CHABROSZEWSKA, D. SPUSTEK, A. ADAMCZUK, J. BATKOWSKA. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 24-25, 978-83-948962-1-8.
The effect of copper nanoparticles on the redox status of the liver and breast muscle of broiler chickens (Wpływ nanocząstek miedzi na status oksydoredukcyjny wątroby i mięśnia piersiowego kurcząt brojlerów). [AUT.] E. CHOLEWIŃSKA, K. OGNIK, M. KRAUZE, K. KOZŁOWSKI, A. DRAŻBO. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s.58-59, 978-83-948962-1-8.
The effect of using fermented protein products in turkey feed on the redox status of the blood (Wpływ stosowania fermentowanych produktów białkowych w żywieniu indyków na status redox krwi). [AUT.] E. CHOLEWIŃSKA, K. OGNIK, A. STĘPNIOWSKA, A. DRAŻBO. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 102-103, 978-83-948962-1-8.
The effect of fermented rapeseed cake on llood biochemical parameters and redox status in turkeys (Wpływ fermentowanego makuchu rzepakowego na wskaźniki biochemiczne i status oksydoredukcyjny krwi indyków). [AUT.] A. DRAŻBO, J. NACZMAŃSKI, K. OGNIK, J. JANKOWSKI. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 104-105, 978-83-948962-1-8.
Influence of wet-feeding with vinegar on certain production indicators in broilers under oxidative stress conditions (Wpływ żywienia paszą zwilżaną octem na wybrane wskaźniki produkcyjne brojlerów w warunkach stresu oksydacyjnego). [AUT.] K. I. A. AL-SHAMMARI, J. BATKOWSKA. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 106-107, 978-83-948962-1-8.
Production results of broilers fed whey preparation supplement (Wyniki produkcyjne brojlerów żywionych z dodatkiem preparatu serwatkowego). [AUT.] H. MALEC, A. BRODACKI, J. BATKOWSKA, K. DRABIK. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 108-109, 978-83-948962-1-8.
Microscopic analysis of the egg shells quality depending on the age of hens (Mikroskopowa analiza jakości skorup jaj kurzych w zależności od wieku nioski). [AUT.] K. DRABIK, W. ZAŃKO, J. BATKOWSKA, E. ZIĘBA, D. BANASZEWSKA. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s.160-161, 978-83-948962-1-8.
Genetic parameters of chosen traits of in the breeding population of Peking ducks (Parametry genetyczne wybranych cech kryterium selekcyjnym w populacji kaczek pekin). [AUT.] E. WENCEK, A. BELT, M. PAŁYSZKA, S. KNAGA, K. KASPEREK, G. ZIĘBA. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 176-177, 978-83-948962-1-8.
Genetic trends of chosen selection criterion traits in a Peking duck’s population (Trendy genetyczne wybranych cech kryterium selekcyjnym w populacji kaczek pekin). [AUT.] K. KASPEREK, S. KNAGA, E. WENCEK, A. BELT, M. PAŁYSZKA, G. ZIĘBA. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 178-179, 978-83-948962-1-8.
Rekord utworzony:2 października 2018 10:29
Ostatnia aktualizacja:11 września 2019 09:03

Identyfikatory

ISBN: 978-83-948962-1-8
BPP ID: (59, 44132) wydawnictwo zwarte #44132

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się