Właściwości odżywcze i zdrowotne Helianthus tuberosus L.
Opis bibliograficzny
Właściwości odżywcze i zdrowotne Helianthus tuberosus L. [AUT.] BARBARA SAWICKA, DOMINIKA SKIBA, PIOTR BARBAŚ. W: Właściwości prozdrowotne roślin i ich metabolitów wtórnych / pod red. Moniki Maciąg i Kamila Maciąg Lublin 2018, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 65-82, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-42-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 2 października 2018 10:30 |
Ostatnia aktualizacja: | 24 października 2021 17:01 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced89063
Strona WWW
http://bc.wydawnictwo-tygiel.pl/public/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65932-42-6
BPP ID: (59, 44133) wydawnictwo zwarte #44133
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.