Wpływ frakcji peptydowych uzyskanych w wyniku trawienia in vitro białek prosana . Aktywność wybranych enzymów zaangażowanych w indukcje stanu zapalnego.
Opis bibliograficzny
Wpływ frakcji peptydowych uzyskanych w wyniku trawienia in vitro białek prosana. Aktywność wybranych enzymów zaangażowanych w indukcje stanu zapalnego. [AUT.] URSZULA SZYMANOWSKA, ANNA JAKUBCZYK, MONIKA KARAŚ, URSZULA ZŁOTEK, SŁAWOMIR LEWICKI. W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie s.120. Kraków 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, s.120
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 października 2018 15:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2019 08:25 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44253) wydawnictwo zwarte #44253
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.