Możliwości wykorzystania batata (Ipomoea batatasL. [Lam]) w produkcji żywności funkcjonalnej.
Opis bibliograficzny
Możliwości wykorzystania batata (Ipomoea batatasL. [Lam]) w produkcji żywności funkcjonalnej. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA. W: Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż Kraków 2018, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, s. 5-14, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-946796-1-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 listopada 2018 10:43 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 września 2019 11:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced8904d
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-1-3
BPP ID: (59, 44433) wydawnictwo zwarte #44433
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.