Influence of inulin and maltodextrin on selected thermophysical properties of friut and vegetable sorbet.
Opis bibliograficzny
Influence of inulin and maltodextrin on selected thermophysical properties of friut and vegetable sorbet. [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, AGATA BLICHARZ-KANIA, DARIUSZ GÓRAL. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic Prague 2018, Czech Chemical Society, s.1-3, 978-80-86238-80-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Czech Chemical Society
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2018 09:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2020 11:17 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec002d9ad49b31cced6aa22
Identyfikatory
ISBN: 978-80-86238-80-7
ISSN: 2336-6796
BPP ID: (59, 44591) wydawnictwo zwarte #44591
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.