Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The effect of screw press construction on the content of selected carbohydrate in apple juice.

Opis bibliograficzny

The effect of screw press construction on the content of selected carbohydrate in apple juice. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic Prague 2018, Czech Chemical Society, s. 211-214, 978-80-86238-80-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience , 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic, s. 211-214
Wydawca:
Czech Chemical Society
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 grudnia 2018 10:26
Ostatnia aktualizacja:13 lutego 2020 11:45

Identyfikatory

ISBN: 978-80-86238-80-7
BPP ID: (59, 44594) wydawnictwo zwarte #44594

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się