The effect of screw press construction on the content of selected carbohydrate in apple juice.
Opis bibliograficzny
The effect of screw press construction on the content of selected carbohydrate in apple juice. [AUT.] KAMIL WILCZYŃSKI, ZBIGNIEW KOBUS, RAFAŁ NADULSKI. W: Proceedings of the14th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience, 7-9 November 2018, Prague, Czech Republic Prague 2018, Czech Chemical Society, s. 211-214, 978-80-86238-80-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Czech Chemical Society
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 grudnia 2018 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 lutego 2020 11:45 |
Identyfikatory
ISBN: 978-80-86238-80-7
BPP ID: (59, 44594) wydawnictwo zwarte #44594
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.