Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek.

Opis bibliograficzny

Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, 211 s, 978-83-948811-4-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
211 s.
Wydawca:
Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:12.40
Rekordy powiązane:Usługi ekosystemów rolniczych na przykładzie wybranej gminy miejsko-wiejskiej w województwie lubelskim. [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, DOROTA TUROWSKA, ILONA WOŹNIAK, STANISŁAW FRANCZAK, WOJCIECH LIPIŃSKI, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 3-18, il., bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Ocena wpływu programów rolnośrodowiskowych na bioróżnorodność w gospodarstwie indywidualnym gminy Zamość. [AUT.] TERESA WYŁUPEK, ARNIKA CHWIEJCZAK, HALINA LIPIŃSKA, WANDA HARKOT, MAGDALENA CHRUŚCIEL, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 19- 71, il., bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Ocena wpływu programów rolnośrodowiskowych na bioróżnorodność w gospodarstwie indywidualnym gminy Sitno. [AUT.] TERESA WYŁUPEK, ARNIKA CHWIEJCZAK, MAGDALENA CHRUŚCIEL, HALINA LIPIŃSKA, WANDA HARKOT, ALICJA BIESKE-MATEJAK, MAŁGORZATA SOSNOWSKA, HELENA ĆWINTAL, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s.73-117, il., bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Rozliczenie podatku VAT w wybranym gospodarstwie rolnym-studium przypadku. [AUT.] SŁAWOMIR KOCIRA. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s.119-135, il., bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Systemy informatyczne rachunkowości przedsiębiorstw w aspekcie nowych wymagań ustaw rachunkowo-podatkowych. [AUT.] ARTUR KRASZKIEWICZ. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 137-148, bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Zasady przygotowania sprzętu i bezpiecznego wykonywania zabiegów ochrony roślin. [AUT.] STANISŁAW PARAFINIUK, MAREK MILANOWSKI, MAREK KOPACKI. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 181-193, bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Właściwości fizyczne i chemiczne biomasy w aspekcie wykorzystania na cele energetyczne. [AUT.] ARTUR KRASZKIEWICZ. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 195-209, il.,bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Rekord utworzony:7 stycznia 2019 10:14
Ostatnia aktualizacja:4 marca 2021 10:51

Identyfikatory

ISBN: 978-83-948811-4-6
BPP ID: (59, 44647) wydawnictwo zwarte #44647

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się