Właściwości fizyczne i chemiczne biomasy w aspekcie wykorzystania na cele energetyczne.
Opis bibliograficzny
Właściwości fizyczne i chemiczne biomasy w aspekcie wykorzystania na cele energetyczne. [AUT.] ARTUR KRASZKIEWICZ. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 195-209, il.,bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 stycznia 2019 14:23 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2019 12:32 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00625ad49b31cced962ce
Identyfikatory
ISBN: 978-83-948811-4-6
BPP ID: (59, 44662) wydawnictwo zwarte #44662
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.