Charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych na przykładzie jogurtów.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych na przykładzie jogurtów. [AUT.] KAMILA CISŁO, KAROLINA SZOSTAK, ANNA WOLANCIUK, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, PATRYCJA DOPIERALSKA. W: Biogospodarka i środowisko / redakcja naukowa: Bożena Nowakowicz-Dębek, Witold Chabuz Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 26-32, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.59 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2019 09:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 14:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
61a0e70a2467f0352a303e0e
Strona WWW
https://www.up.lublin.pl/files/wydawnic…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-280-4
BPP ID: (59, 44735) wydawnictwo zwarte #44735
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.