Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Nanotechnologia w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym.

Opis bibliograficzny

Nanotechnologia w rolnictwie i przetwórstwie spożywczym. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, ALI HULAIL NOAEMA. W: Rolnictwo XXI wieku - problemy i wyzwania 2018. Pod redakcją Dety Łuczyckiej Wrocław 2018, Idea Knowledge Future, s. 582-599, il., bibliogr., streszcz, 978-83-945311-9-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rolnictwo XXI wieku - problemy i wyzwania 2018. Pod redakcją Dety Łuczyckiej, s. 582-599
Wydawca:
Idea Knowledge Future
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.00
Rekord utworzony:25 lutego 2019 09:30
Ostatnia aktualizacja:25 września 2019 11:04

Identyfikatory

ISBN: 978-83-945311-9-5
BPP ID: (59, 44848) wydawnictwo zwarte #44848

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się