Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ nawożenia fosforowego i potasowego na plonowanie i cechy jakościowe wybranych roślin zbożowych oraz okopowych (Effect of phosphorus and potassium fertilization on yielding and quality characteristics of selected cereal and root crops)

Opis bibliograficzny

Wpływ nawożenia fosforowego i potasowego na plonowanie i cechy jakościowe wybranych roślin zbożowych oraz okopowych (Effect of phosphorus and potassium fertilization on yielding and quality characteristics of selected cereal and root crops). [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. W: Jakość produktów sektora rolno-spożywczego i jego pozycja na rynku/ pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak Krosno 2018, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 39-56, bibliogr, 978-83-64457-43-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość produktów sektora rolno-spożywczego i jego pozycja na rynku/ pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak, s. 39-56
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:6 maja 2019 13:02
Ostatnia aktualizacja:25 września 2019 12:07

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64457-43-2
BPP ID: (59, 45165) wydawnictwo zwarte #45165

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się