System chowu drobiu a jakość pozyskiwanego mięsa (Rearing system as a factor moderating poultry meat quality)
Opis bibliograficzny
System chowu drobiu a jakość pozyskiwanego mięsa (Rearing system as a factor moderating poultry meat quality). [AUT.] DAMIAN SPUSTEK, MAŁGORZATA STOPYRA, KAMIL DRABIK, KOSTIANTYN VASIUKOV, ALINA WORONOWA, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze. Część II – Fauna / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 85-90, bibliogr, 978-83-66392-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 maja 2019 10:50 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00642ad49b31cced974e2
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-03-8
e-ISBN: 978-83-66392-04-5
BPP ID: (59, 45223) wydawnictwo zwarte #45223
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.