Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość pozyskiwanego mięsa (Poultry species as a factor modifying the quality of obtained meat)
Opis bibliograficzny
Gatunek drobiu jako czynnik modyfikujący jakość pozyskiwanego mięsa (Poultry species as a factor modifying the quality of obtained meat). [AUT.] DAMIAN SPUSTEK, DOMINIKA KRAKOWIAK, KAMIL DRABIK, KOSTIANTYN VASIUKOV, PAULINA GŁÓWKA, KRYSTIAN STROJNY, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze. Część II – Fauna / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 91-96, bibliogr, 978-83-66392-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 maja 2019 10:59 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00642ad49b31cced974db
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-03-8
e-ISBN: 978-83-66392-04-5
BPP ID: (59, 45224) wydawnictwo zwarte #45224
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.