Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Different dietary ratios of arginine, methionine and lysine affect DNA integrity in the gut tissue of turkeys challenged with C. Perfringens.

Opis bibliograficzny

Different dietary ratios of arginine, methionine and lysine affect DNA integrity in the gut tissue of turkeys challenged with C. Perfringens. [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI, KATARZYNA OGNIK, ANNA STĘPNIOWSKA, JAN JANKOWSKI. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 27. Poznań 2019, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r, s. 27
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 czerwca 2019 09:21
Ostatnia aktualizacja:19 czerwca 2019 09:28

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45504) wydawnictwo zwarte #45504

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się