Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates.
Opis bibliograficzny
Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates. [AUT.] A. WINIARSKA-MIECZAN, M. KWIECIEŃ, K. KWIATKOWSKA. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 62. Poznań 2019, [b.wyd.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 czerwca 2019 13:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 czerwca 2019 13:06 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 45541) wydawnictwo zwarte #45541
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.