Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates.

Opis bibliograficzny

Fatty acids profile, antioxidative status and dietetic value of the breast muscle in broiler chickens receiving different doses of glycine-Zn chelates. [AUT.] A. WINIARSKA-MIECZAN, M. KWIECIEŃ, K. KWIATKOWSKA. W: XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r s. 62. Poznań 2019, [b.wyd.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
XLVIII Sesja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk, Poznań, 13-14 czerwca 2019 r, s. 62
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 czerwca 2019 13:06
Ostatnia aktualizacja:26 czerwca 2019 13:06

Identyfikatory

BPP ID: (59, 45541) wydawnictwo zwarte #45541

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się