Food additives in food products: a case study.
Opis bibliograficzny
Food additives in food products: a case study. [AUT. KORESP.] ALEKSANDRA BADORA, [AUT.] KAROLINA BAWOLSKA, JOLANTA KOZŁOWSKA-STRAWSKA, JOLANTA DOMAŃSKA. W: Nutrition in Health and Disease - Our Challenges Now and Forthcoming Time / edited by Gyula Mozsik [b. m.] [2019], IntechOpen, s. 1-19, il., bibliogr, 978-1-78984-008-7. DOI: 10.5772/intechopen.85723
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
IntechOpen
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.94 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 lipca 2019 12:33 |
Ostatnia aktualizacja: | 13 listopada 2021 21:59 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00620ad49b31cced95f7a
DOI
10.5772/intechopen.85723
Strona WWW
https://www.intechopen.com/online-first…
Identyfikatory
ISBN: 978-1-78984-008-7
e-ISBN: 978-1-78984-564-8
BPP ID: (59, 45599) wydawnictwo zwarte #45599
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.