Premises and possibilities of reducing the use of minerals in turkey nutrition.
Opis bibliograficzny
Premises and possibilities of reducing the use of minerals in turkey nutrition. [AUT.] KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, JAN JANKOWSKI, ZENON ZDUŃCZYK, KATARZYNA OGNIK. W: Proceedings of the 22nd EuropeanSymposium on Poultry Nutrition Edited by/ Marta Kubiś, Marcin Hejdysz, Kamilia Dudek and Sebastian Kaczmarek, June 10-13, 2019 Gdańsk, Poland Gdańsk 2019, [b.wyd.], s. 118-125, 978-83-942760-6-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lipca 2019 11:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lipca 2019 07:40 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-942760-6-5
BPP ID: (59, 45654) wydawnictwo zwarte #45654
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.