Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Premises and possibilities of reducing the use of minerals in turkey nutrition.

Opis bibliograficzny

Premises and possibilities of reducing the use of minerals in turkey nutrition. [AUT.] KRZYSZTOF KOZŁOWSKI, JAN JANKOWSKI, ZENON ZDUŃCZYK, KATARZYNA OGNIK. W: Proceedings of the 22nd EuropeanSymposium on Poultry Nutrition Edited by/ Marta Kubiś, Marcin Hejdysz, Kamilia Dudek and Sebastian Kaczmarek, June 10-13, 2019 Gdańsk, Poland Gdańsk 2019, [b.wyd.], s. 118-125, 978-83-942760-6-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of the 22nd EuropeanSymposium on Poultry Nutrition Edited by/ Marta Kubiś, Marcin Hejdysz, Kamilia Dudek and Sebastian Kaczmarek, June 10-13, 2019 Gdańsk, Poland, s. 118-125
Wydawca:
[b.wyd.]
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 lipca 2019 11:52
Ostatnia aktualizacja:15 lipca 2019 07:40

Identyfikatory

ISBN: 978-83-942760-6-5
BPP ID: (59, 45654) wydawnictwo zwarte #45654

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się