Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych.
Opis bibliograficzny
Mleko rodzimych ras jako surowiec do produkcji serów o zwiększonych właściwościach prozdrowotnych. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, JOANNA BARŁOWSKA, ALDONA KAWĘCKA, WŁADYSŁAW MIGDAŁ, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA TETER, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK, BARBARA TOPYŁA, MAŁGORZATA SIKORA, IWONA RADKOWSKA. W: Rasy rodzime w ochronie przyrody i produkcji żywności prozdrowotnej / redakcja naukowa Tomasz M. Gruszecki Andrzej Junkuszew Lublin 2019, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, s. 190-204, il., bibliogr, 978-83-7259-304-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.79 |
---|---|
Rekord utworzony: | 18 lipca 2019 12:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 27 stycznia 2022 11:14 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a7e
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-304-7
BPP ID: (59, 45729) wydawnictwo zwarte #45729
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.