Aspekty stosowania powłok jadalnych w przechowywaniu owoców i warzyw (Aspects of using edible coatings in fruits and vegetables storage)
Opis bibliograficzny
Aspekty stosowania powłok jadalnych w przechowywaniu owoców i warzyw (Aspects of using edible coatings in fruits and vegetables storage). [AUT.] SYBILLA KŁAPSIA, KATARZYNA KOZŁOWICZ, MAREK DOMIN, KAROL KUPRYANIUK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 47-53, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66139-99-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2019 10:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0060ead49b31cced950c6
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-99-2
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 45785) wydawnictwo zwarte #45785
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.