Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej (By-products from the food industry as potential enrichment additives for extruded food)
Opis bibliograficzny
Produkty uboczne pochodzące z przemysłu spożywczego jako potencjalne dodatki wzbogacające do żywności ekstrudowanej (By-products from the food industry as potential enrichment additives for extruded food). [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, KAMILA KASPRZAK. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze. Część III: Żywienie i żywność Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 66-68, bibliogr., streszcz, 978-83-66139-81-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 września 2019 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0060ead49b31cced950a9
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-81-7
e-ISBN: 978-83-66392-36-6
BPP ID: (59, 45895) wydawnictwo zwarte #45895
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.