Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil].

Opis bibliograficzny

Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil]. [RED.] MONIKA PANFIL. Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, 140 s, 978-83-65677-73-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
140 s.
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:12.50
Rekordy powiązane:Peptides generated from pork proteins by digestive enzymes as preventive factors in oxidative stress - a computational study. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 22-28, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Procesy fermentacyjne w produkcji żywności. [AUT.] PAULINA KĘSKA, MARCIN MAKSYMIEC, MARCELINA OLSZAK, KAMIL TOCZEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 29-35, il., bibliogr., streszcz, 9788365362483.
Rola azotanów oraz sposoby ograniczania ich stosowania w przetwórstwie mięsa. [AUT.] ANNA KONONIUK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 36-41, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Skład kaszek dla niemowląt. [AUT.] MAGDALENA KRĘCISZ, KAROL KUPRYANIUK, EMILIA KLIMEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 42-48, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Antagonizm bakterii mlekowych. [AUT.] MARCELINA OLSZAK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 68-73, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Badania jakościowe mrożonego pieczywa pszennego z dodatkami oraz przechowywanego w temperaturze otoczenia. [AUT.] KAMIL TOCZEK, PAWEŁ MIROCKI. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 88-94, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-4-83.
Analiza fizykochemiczna i organoleptyczna wybranych jogurtów dostępnych na rynku lubelskim. [AUT.] KAMIL TOCZEK, BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 95-101, il., bibliogr., streszcz, 9788365362483.
Wpływ dodatku lecytyny na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego. [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD, RENATA RÓŻYŁO. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 115-121, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Wpływ dodatku sezamu na właściwości fizyczne chleba bezglutenowego. [AUT.] ALICJA ZIEMICHÓD, RENATA RÓŻYŁO. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 122-128, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-48-3.
Brzoza (Betula L.), cenne drzewo o właściwościach leczniczych i walorach dekoracyjnych. [AUT.] NATALIA SKUBIJ. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Nauki przyrodnicze Cz. 1. / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 122-128, bibliogr., streszcz, 978-83-65677-80-8.
Rekord utworzony:1 października 2019 09:42
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:37

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65677-73-0
e-ISBN: 978-83-65677-74-7
BPP ID: (59, 45902) wydawnictwo zwarte #45902

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się