Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg.

Opis bibliograficzny

Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg. [RED.] KAMIL MACIĄG, MONIKA MACIĄG. Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, 281 s, il., bibliogr, 978-83-65932-88-4.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
281 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:16.00
Rekordy powiązane:Współczesne poglądy na temat roli witaminy D w organizmie osób po 40 roku życia. [AUT.] ALICJA SKRZYPEK, RENATA CZECZKO, JOANNA MATYSIAK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 32-41, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Profilaktyka chorób nowotworowych a dieta. [AUT.] RENATA CZECZKO, ALICJA SKRZYPEK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 106-114, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Wpływ probiotycznych monokultur startowych na proces fermentacji karkówki wieprzowej. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, PAULINA SKOREK, KATARZYNA NOWACZYK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 173-182, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Analiza porównawcza wielkości spożycia surówek w przedszkolnych obiadach w zależności od wieku dziecka. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, PAULINA SKOREK, KATARZYNA BANACH, PAWEŁ GLIBOWSKI. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 183-197, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Czy dietą można wpłynąć na wygląd skóry, włosów i paznokci?. [AUT.] JOANNA WÓJCIK, JUSTYNA LIBERA, ADA KRAWĘCKA, AGNIESZKA LATOCH. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 198-205, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Stan odżywiania osób starszych w zależności od miejsca zamieszkania. [AUT.] ZUZANNA CAŁYNIUK, SYNOWIEC MARZENA ZŁOTEŃKO, JOANNA DERKACZ, IWONA LIZOŃCZYK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 225-239, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Świadomość społeczeństwa o wpływie przemysłu spożywczego na środowisko naturalne. [AUT.] MAGDALENA STOBIECKA, JAN ZDULSKI. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 125-137, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Jakość produktów mięsnych pochodzących z krajów UE według raportów RASFF w okresie 2015-2018. [AUT.] DANIEL STAWCZYK, JUSTYNA LIBERA, DARIUSZ M. STASIAK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 138-149, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Rekord utworzony:23 października 2019 08:58
Ostatnia aktualizacja:25 października 2021 11:41

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65932-88-4
BPP ID: (59, 46082) wydawnictwo zwarte #46082

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się