Wpływ probiotycznych monokultur startowych na proces fermentacji karkówki wieprzowej.
Opis bibliograficzny
Wpływ probiotycznych monokultur startowych na proces fermentacji karkówki wieprzowej. [AUT.] JUSTYNA LIBERA, PAULINA SKOREK, KATARZYNA NOWACZYK. W: Przegląd badań z zakresu żywienia i technologii żywności / redakcja Kamil Maciąg, Monika Maciąg Lublin 2019, Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o, s. 173-182, il., bibliogr., streszcz., sum, 978-83-65932-88-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 23 października 2019 11:42 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 października 2021 11:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a51
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65932-88-4
BPP ID: (59, 46099) wydawnictwo zwarte #46099
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.